Teknovation Logo
robot

 
  • Økonomiprofessor Philipp Schröder holder et spændende oplæg i forbindelse med årets BITVA-generalforsamling, den 18. marts.

18. februar 2021, kl. 15:04 

Oplæg ved økonomiprofessor Philipp Schröder

Når Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, holder digital generalforsamling den 18. marts bliver dagsordenen i år peppet op med et oplæg ved økonomiprofessor Philipp Schröder.


Økonomiprofessor Philipp Schröder, Aarhus Universitet, AU, er en del af programmet, når der 18. marts kaldes til generalforsamling i BITVA.

Grundet omstændighederne sker det digitalt i Teams, og Phiiipp Schröder vil berøre den aktuelle situation og hvordan han har været med i sit oplæg, hvor deltagerne derfor kommer med helt ind i maskinrummet, og fortæller om de forskellige rådgivningsopgaver han har været en del af under Covid-19-krisen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Program for hele dagen indledes for interesserede klokken 10.30 med gruppemøder, de respektive gruppeformænd indkalder til Teamsmøde med separat link.

Efter en pause er der klokken 13.30 oplægget ved Philipp Schröder: Økonomisk politik under Coronakrisen: Hvordan kan en usynlig virus slå hele verdensøkonomien af banen?

Efter en kort pause er der så BITVA-generalforsamling klokken 15.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik