Teknovation Logo
robot

 
  • Fanuc ROBONANO Alfa-N1iA-bearbejdningscenteret havde europæisk messepremiere på EMO Milano 2015-messen.

18. februar 2021, kl. 15:38 

Temadag om ultranøjagtig bearbejdning

Den 25. marts holder ATV-Semapp online-seminar om teknologier inden for bearbejdning og karakterisering af metalkomponenter med meget høje krav til geometrier og overflader. Blandt oplægsholderne er repræsentanter fra Fanuc, KERN Microtechnik og Conoptica.


'Technologies for fabrication and characterization of metallic components with high accuracy and high surface quality,' som arrangementet er døbt, løber af stablen på Microsoft Teams fra kl. 09.00 til kl 15.00.

Fra morgenstunden fortæller Technical Support Engineer, Fanuc Europe GmbH, Gianluca Tristo, om ultranøjagtig diamantbearbejdning med virksomhedens FANUC ROBONANO-bearbejdningscenter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Inden middag er det System Engineer fra KERN Microtechnik GmbH's tur til at gå i dybden med overfladebearbejdningsstrategier og processer til CNC-maskinproducentens High Precision-fræsemaskiner.

Der bydes i alt på syv oplægsholdere på dagen.

Ud over de ovennævnte maskinproducenter dukker der i løbet af dagen også repræsentanter op på skærmen fra den norske ekspert inden for kamerainspektion af værktøjer Conoptica, den tyske diamantværktøjsproducent DiaTec, den ligeledes tysk optiske overflademålespecialist Optosurf, samt den britiske poleringsspecialist Zeeko.

Velkomsttalen holdes af Associate Professor ved DTU Mekanik, Giuliano Bissacco, og efter frokostpausen er der mulighed for en-til-en-møder med oplægsholderne, fremhæver arrangørerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik