Teknovation Logo
robot

 
  • ML-Prisen går til 25 nyligt udlærte svende, der har udmærket sig både fagligt og socialt i deres tid på skolen og i virksomheden. Her går faglige præstationer altså hånd i hånd med godt kammerat- og kollegaskab, fremhæver Industriens Uddannelser.

1. februar 2021, kl. 13:48 

ML-prisen åben for indstillinger

2021-udgaven af ML-Prisen, der går til lærlinge i metalindustrien, som fortjener ekstra anerkendelse, er nu åben for indstillinger af kandidater, meddeler Industriens Uddannelser.


Hvert år uddeler Metalindustriens Uddannelsesudvalg ML-Prisen til 25 nyudlærte svende, der har udmærket sig både fagligt, socialt og kollegialt.

For at komme i betraktning til 2021-udgaven af prisen, hvor der netop er åbnet for instillinger, er der en række krav at opfylde.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Lærlingen skal have aflagt svendeprøve i perioden fra den 1. juli 2020 til den 30. juni 2021, have fået 12 i karakter og både lærlingens erhvervsskole og praktikvirksomhed skal lave en motiveret indstilling af lærlingen.

Skuemestre, der har deltaget i lærlingens svendeprøve, kan også lave en indstilling, men denne har udelukkende til formål at understrege lærlingens faglige niveau og kan derfor ikke stå alene.

ML-Prisen 2021 uddeles den 24. september, og arrangementet foregår traditionen tro i Den Sorte Diamant i København.

Det er 19. gang, prisen uddeles, og dagen er altid en festlig begivenhed for både prismodtagere, virksomheder, faglærere og familier.

For organisationerne bag prisen, Dansk Industri, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne, er det ligeledes en glædelig begivenhed, hvor de sammen med Industriens Uddannelser fejrer metalindustriens nyuddannede talenter med taler, musikalske indslag og noget at skåle i.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik