Teknovation Logo
robot

 
  • Martin Samsing er blevet ansat som uddannelsesdirektør ved NEXT Uddannelse København.

21. januar 2021, kl. 15:02 

Martin Samsing skal lede NEXT-industriuddannelser

NEXT-industriuddannelserne får fremadrettet 45-årige Martin Samsing ved erhvervs- og gymnasieskolen NEXT Uddannelse København.


Martin Samsing er ansat som uddannelsesdirektør ved NEXT Uddannelse København, hvor han fremadrettet skal stå i spidsen for blandt andet erhvervs- og gymnasieskolens industriuddannelser.

"Erhvervsuddannelserne kæmper desværre for at finde sit ståsted i en verden der ikke altid vil dem, men har hårdt brug for dem. På flere uddannelser oplever vi en svigtende interesse, og samtidig er der en tiltagende mængde af unge, som træffer et helt automatisk valg om at gå på gymnasiet, selvom det i nogle tilfælde måske slet ikke er det rigtige," siger Martin Samsing og fortæller videre:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Jeg glæder mig til opgaven med at profilere, rekruttere til og kvalitetssikre uddannelserne i samarbejde med arbejdsmarkedets parter, herunder virksomhederne. Det er vigtigt, at vi sikrer, at virksomhederne kan få den kvalificerede arbejdskraft, der er behov for, og at eleverne får en tidssvarende og langtidsholdbar uddannelse," siger Martin Samsing.

Uddannelsesdirektøren er rekrutteret internt. I 2016 blev han ansat som uddannelsesleder på grundforløb 1-området på NEXT, og siden juli sidste år har han været konstitueret som uddannelsesdirektør med ansvar for erhvervs- og gymnasieskolens industri-, skønhed- og medieuddannelserne. Det arbejde har han gjort så godt, at han nu ansættes permanent i stillingen.

Martin Samsing er uddannet lærer, men har hovedsageligt siddet i lederstillinger i Forsvaret samt i et par større private virksomheder. Derudover har han en Master i Ledelse- & Organisationsudvikling fra Aarhus Universitet. Han er ved siden af arbejdet valgt ind i byrådet i Gladsaxe Kommune for Socialdemokratiet, hvor han især har børne- og undervisningsområderne i fokus.

NEXT Uddannelse København udbyder industriuddannelserne i både København NV (Emdrup) og Ishøj. På lokationerne uddannes blandt andet industriteknikere, værktøjsmagere, procesoperatører, smede, elektrikere og industrioperatører.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik