Teknovation Logo
robot

 
  • DrillMeister-borprogrammet fra japanske Tungaloy er aktuelt udvidet markant, fremhæver OSG Scandinavia.

Teknovation nr. 1/2021

Flere DrillMeister-bor fra Tungaloy

Tungaloys DrillMeister-borprogram er aktuelt markant udvidet, meddeler OSG Scandinavia A/S, Roskilde. 


Tungaloys DrillMeister besidder både effektiviteten af hårdmetalbor samt produktiviteten af bor med vendeskær, fremhæver OSG Scandinavia, og påpeger endvidere, at løsningen simplificerer bore- og rejfeprocessen.

Boret er kendetegnet ved, at have udskifteligt hoved der byder på lang levetid og minimerer behovet for genopslibning samt mindsker opstillingstiden.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


DrillMeister-programmet er aktuelt blevet udvidet med blandt andet et DMC-borehoved til generelt brug, og en ændret profil, der eliminerer behovet for forboring Samtidig er AH9130- og AH725-belægning introduceret for forbedret levetid ved boring i stål.

DMN er tilføjet et skarpt ubelagt skær modvirker materialepåsvejsning, og kan leveres i diameter 10 til 19,9 millimeter, mens DMH-borehovedets design er opdateret, og omfatter en løsning med et stærkt skær med øget modstandsdygtighed mod afflisning ved gennemboring.

AH9130-belægning for forbedret levetid i diameter 10 til 19,5 millimeter og med DMF-borehoved med fladt design i 180 grader, med en lille pilotspids for balanceret indgreb samt lille fas på kanten, der beskytter ved gennemboring. Løsningen fremhæves til undersænkning for bolte, diameter 10 til 19,8 millimeter og AH9130-belægning for forbedret levetid.

Endeligt har Tungaloy tilføjet et DMP-borehoved med den seneste belægningsteknologi, flerlagsbelægningen AH9130, til stål, rustfrit stål og hårdt stål i diameter 10 til 19,8 millimeter.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik