Teknovation Logo
robot

 
  • Iscar introducerer mikroskopiske platter, så man fremadrettet kan få en diameter 8 millimeter-endefræser med ét skær i længde 80 millimeter.

Teknovation nr. 3/2021

Optimerede High Feed-mikroendefræsere

Iscar udvider nu programmet af mikro-endefræsere optimeret til High Feed, oplyser den danske repræsentant, KJV A/S.


Hidtil har Iscar udbudt kompakt-holdere fra diameter 8 millimeter og op til diameter 25 millimeter. Nu introduceres mikroskopiske platter, og det gør, at man kan få en diameter 8 millimeter-endefræser med ét skær i længde 80 millimeter. En diameter 25 millimeter leveres med hele seks skær i længde 180 millimeter.

Har man allerede Iscar Multi-Master kan producenten også levere Micro3Feed-fræsere med Multi-Master-tilslutning, påpeger KJV. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Platten FFT3 WXMT 03 kan leveres i flere kvaliteter og nu også i IC882 og IC5820, som begge er udviklet til bearbejdning i superlegeringer, titanium, svært bearbejdeligt austenitisk og duplex rustfrit stål. Generelt til materialegrupperne M og S anbefales disse to kvaliteter.

Platten er enkeltsidet med tre skærehjørner, den maksimale spåndybde er 0,6 millimeter, det er en meget positiv platte, værktøjerne kan lave en ”Ramp-Down” og via boring igennem værktøjets krop tilføres køling direkte på platten, som sikrer optimal levetid.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik