Teknovation Logo
robot

 
  • Formtekniks danske afdeling i Roskilde er leverandør af værktøj til plastindustrien og tilbyder højteknologisk produktion inden for ikke mindst spåntagende bearbejdning og sprøjtestøbning.

13. januar 2021, kl. 17:18 

Formteknik opkøbt af MGS

Amerikanske MGS har overtaget værktøjsmagervirksomheden Formteknik, der har en dansk afdeling i Roskilde.


Den amerikanske værktøjsformkoncern MGS har overtaget værktøjsmagerfirmaet Formteknik, der har produktion i Danmark, Sverige og Tyskland.

Gennem opkøbet udvides MGS-teamet til 1.500 medarbejdere og kommer op på i lat 14 produktionsenheder, og opererer således globalt.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med overtagelsen entrerer virksomheden det europæiske marked for værktøjsproduktion med henblik på at levere integrerede fremstillingsløsninger med et enkelt kontaktled, der afspejler virksomhedens forretningsmodel i Nordamerika, fremhæver MGS President/CEO, Paul Manley.

Formtekniks europæiske ledelsesteam, der består af Henrik Jørgensen (Danmark), Jan Aronsson (Sverige) og Dirk Paulmann (Tyskland)  tilføjer, at virksomhedens tjenester, der spænder fra værktøjsudvikling til nøglefærdige forminjektionsstøbeløsninger og systemvalidering, er et godt match med MGS' nuværende globale kapaciteter inden for formbygning, sprøjtestøbning og automatisering.

Endelig får Formteknik med integrationen tilgang til MGS' produktionsfacilitet i Irland, der er specialiseret i fremstilling af Medical devices og byder på 5.000 produktionskvadratmeter herunder et 800 kvadratmeter stort klasse 8-renrumsområde, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik