Teknovation Logo
robot

 
  • Kyocera indleder opførslen af et 23.000 kvadratmeter stort Kokubu R&D-center.

13. januar 2021, kl. 08:08 

Kyocera bygger Kokubu R&D-center

I denne måned indleder japanske Kyocera Corporation opførslen af et næsten 23.000 kvadratmeter stort R&D-center for skærende værktøj til metalbearbejdning ved siden af de eksisterende Kokubu-produktionsfaciliteter ved Kirishima.


September i 2022 vil Kyocera kunne byde inden for et kommende 22.902 kvadratmeter stort R&D-center, der opføres ved eksisterende produktionsfaciliteter i området Kokubu Campus ved Kirishima i Kagoshima-regionen.

Kyocera har med i forbindelse med beslutningen også indgået aftale med borgmesteren i Kirishima City om at det kommende R&D-center, opføres med øje for maksimal energieffektivitet og brug af genanvendelige materialer, ligesom forsyningen af det kommende byggeri skal understøttes af Smart Energy, oplyser det japanske selskab. 

Kokubu Campus tæller i forvejen Kyoceras Monozukuri R&D Laboratory, og med det aktuelt besluttede byggeri vil faciliteterne blive suppleret med yderligere forsknings-stillinger, som også vil omfatte værktøj til stadig mere avancerede og eksotiske materialer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik