Teknovation Logo
robot

 
  • Iscar har aktuelt udvidet fræseserien Helido Trigon Line.

Teknovation nr. 13/2020

Iscar udvider Helido Trigon Line

KJV A/S meddeler, at Iscar har udvidet fræseserien Helido Trigon Line.


Fræsekroppen i Helido Trigon Line, der anvender de trigon-formede platter til 90 graders-kantfræsning, fås med dobbeltsidede platter med seks skærehjørner, positiv skærevinkel aksialt og radialt og værktøjsløsningen kan ”dykke”, og fremhæves af Iscars danske reprpæsentant, KJV, som en økonomisk løsning til en vifte af fræseopgaver.

Hidtil har familien omfattet værktøj i størrelser med 07 millimeter, og nu udvides serien med en 4 millimeter platte, H690 WNMU 0403, som ifølge producenten er optimeret til bearbejdning ved mindre spåndybder. Den stive bespænding og det højere antal skær øger muligheden for højere tilspænding ved maksimale konditioner, fremhæves det videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med H690-fræseren opnås - ud over en 4 mm spåndybde, øget værktøjslevetid og overfladefinish, en produktiv løsning til fræsning af 90 graders-kantfræsning, med mindste værktøjsdiameter på 18 millimeter som endefræser og 32 millimeter som fræsehoved, grundet adgangen vil værktøj med højere styrke – flere skær og muligheden for High Feed, påpeger Iscar.

Platterne H690 WNMU 0403 kan leveres i udgaven H690 WNMU 0403-PNTR-MM, som forstærket negativ fas, der er egnet til fræseopgaver, Iso P til materialer i stål og legeret stål, ferritisk og martensitisk rustfrit stål samt som Iso M til materialer som austenitisk rustfrit stål. Der er også mulighed for at vælge H690 WNMU 0403-PNTR, med positiv fas, egnet til fræseopgaver til brug i Iso K-materialer som støbegods.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik