Teknovation Logo
robot

 
  • IoT skaber en verden af muligheder, men også en række nye sikkerhedsudfordringer i produktionen. ved MADE-webinaret kan deltagerne høre om de seneste trends og erfaringer med sikkerhed og IoT i produktionsvirksomheder, fremhæver arrangørerne.

28. november 2020, kl. 12:18 

Multicut fortæller om cybersikkerhed

Alan Dybkjær fra Multicut fortæller om, hvordan virksomheden håndterer cybersikkerhed i firmaets avancerede produktionsmiljø med spåntagende maskiner ved gratis MADE-webinar den 8. december.


Den 8. december holder Manufacturing Academy of Denmark, MADE, et webinaret i samarbejde mellem MADE, Inno-Sec og InfinIT.

Ønsket er at give deltagerne indsigt i hvordan, hvordan en virksomhed sikkert kan arbejde med IoT i produktionen.

På dagen er den spåntagende industri repræsenteret ved IT-chef hos Multicut Alan Dybkjær, der vil fortælle om It-sikkerhed i produktionen fra den daglig drift til optimal sikkerhed.

Nærmere bestemt vil han gå i dybden med tankerne bag Multicuts infrastruktur i produktionen, samt hvordan de håndterer sikkerhedstruslerne.

Dernæst vil han give et indblik i, hvordan virksomheden arbejder med at opretholde en sikker produktion og samtidig implementere IoT-enheder i produktionen, fremhæves det.

Først på oplægsholderlisten er dog Senior Anthropologist ved Alexandra Instituttet, Laura Lynggaard Nielsen, der vil fortælle om resultaterne i en større undersøgelse, der har afdækket, hvordan danske industrivirksomheder aktuelt arbejder med IoT-sikkerhed.

Efter en pause tager AAU-lektor, Rasmus Løvenstein Olsen, og Smart Grid specialist hos virksomheden Kamstrup, Karsten Handrup, over og diskutere nogle af de vigtige udfordringer og løsninger, der bliver anvendt til at adressere cybersikkerhed i IoT baseret smart grids.

Her tages der naturligt nok udgangspunkt i udfordringer hos Kamstrup, der leverer smart metre og adgang til data.

Som afrunding på dagen går Sales Executive hos firmaet Zybersafe, Michael Stranau, i dybden med emnet kryptering anvendt som segmentering af datatransmissioner til industrielle systemer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik