Teknovation Logo
robot

 
  • Seneste Teknovation - 11/2020 - omfatter specialtemasider om effektiv metalbearbejdning i plade såvel som inden for spåntagende.

16. oktober 2020, kl. 15:02 

Nummer 11/2020 er nu på vej

teknovationNr. 11 - 2020   Seneste nummer er nu trykt og afleveret hos vores distributører, der omdeler fra mandag morgen. Online-udgaven er tilgængelig allerede nu med de spændende artikler om produktiv metalbearbejdning.


Der er masser af spændende læsning på vej til bladets modtagere. Kan man ikke vente, så er hele avisen nu også online, og her kan man se de spændende artikler, der blandt andet stiller skarpt på DMG MORI's aktuelt afviklede Digital Event 2020, Axa-agenturet er nu også en del af programmet hos CNC Force, hvor det supplerer Quaser og Grob, Okuma har taget næste digitale skridt på de japanske værker, og der er nu en bro på vej, fremstillet med Additive Manufacturing, AM

Specialtemasiderne om pladebearbejdning stiller blandt andet skarpt på det kommende virtuelle EuroBLECH, den 27. til 30. oktober, og hvad der venter de digitale deltagere her og videre frem mod den fysiske messe, der er skubbet til 9. til 12. marts 2021 i Hannover. Der er også en større reportage om aktuelle investeringer hos danske Lumitech i Ringkøbing, grønne muligheder med egen nitrogen-produktion, udvidede rammer hos Amada flere steder i Europa samt en reportage om seneste investeringer i Trumpf-teknologi hos Claus Andersen Rustfri Stål. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Spån-temasiderne omfatter blandt andet en større reportage fra DacmaTech A/S i Hedensted, som har udvidet kapaciteten med et velkørende Correa Norma 45-fræsecenter, leveret af CNC-Nordic, Aleks Steens kommende fræsemaskine blive en Hartford HCMC1682, der skal leveres af Maskingruppen og så er der portrætter af to fem-aksede maskiner fra henholdsvis Mazak og Spinner, som har introduceret henholdsvis et Variaxis C-600-center og et VC850-center.

Den aktuelle udgave runder også de seneste tiltag fra SKF, som netop er lanceret, artikler om 5G og teknologiens muligheder inden for blandt andet højteknologisk metalbearbejdning, ligesom der er artikler om forstærkee 3D-printede fiksturer med meget mere.

Læs online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik