Teknovation Logo
robot

  • Italienske Rosa har verdenspremiere på modellen R-46 i disse dage i Milano.

14. oktober 2020, kl. 08:32 

550 udbydere på plads i Milano

De italienske maskinproducenter, inden for metalbearbejdning, såvel som nicheområder som CNC-slibning, dominerer blandt samlet cirka 550 virksomheder på den nu igangværende Bi-Mu 2020-messe i Milano. 


14. til 17. oktober gælder det den 32. Bi-Mu-messe i Milano, som samtidig er den første metal-relaterede messebegivenhed i Vesteuropa siden forårets Covid-19-nedlukning, med deraf følgende messeudskydelser og -aflysninger. Bi-Mu 2020 finder sted på den oprindeligt udmeldte termin, og byder over de fire dage på cirka 550 udstillende virksomheder.

Det er fortrinsvis italienske tekniske leverandører, herunder værktøjs- og maskinproducenter fra nærområdet, og i nogen grad også producenter fra de nærtliggende lande som Schweiz.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


En af hjemmemarkeds-producenterne er Rosa Ermando, der fremstiller sine CNC-slibemaskiner tæt ved Milano, og er velkendt i hele verden, og således også i Danmark. Og med på messen denne gang er en verdenspremiere i form af modellen R-46.

Ilgangsbevægelsen i slibebordet kan ske med 65 meter/minuttet, og løsningen er forsynet med HSK B125-kobling til slibespindlen, så man kan foretage hurtige slibe-værktøjsskift, og der kan bearbejdes med op til 6.000 omdrejninger/minuttet, leveret fra hovedspindlens 25 kiloWatt-motor.

Der kan foretages både enkeltserie, over mindre batches og op til de helt store serier på maskinen, der er udviklet til fortrinsvis at køre ubemandet, og dermed også er anvendelig på et nat-skift, fremhæver Rosa.

Maskinens styring er en Siemens 840 DE-SL Touch, med producentens eget Rosa System 9-software. Samlet er maskinen op til 40 procent mere effektiv end tidligere tilsvarende modeller, fremhæver Rosa. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik