Teknovation Logo
robot

  • De mange tiltag for genanvendelse, klimaneutral energi-fremstilling og anvendelse omfatter fra årsskiftet også DMG MORI's leverandører, så maskiner fra værkerne i Europa fremadrettet vil være helt CO2-neutrale, meddeler CEO Christian Thönes, DMG MORI AG.

14. oktober 2020, kl. 07:52 

Helt CO2-neutrale maskiner fra årsskiftet

DMG MORI er som producent af CNC-værktøjsmaskiner i forvejen langt med at sikre en CO2-neutral fremstilling af virksomhedens løsninger. Og nu skærpes kravene til leverandører af stål og øvrige materialer samt komponenter, så hele proceskæden fra januar 2021 vil være helt CO2-neutral.


"Klima- og miljøbeskyttelse er et fælles ansvar for os alle. Teknologisk lederskab og miljømæssig ansvarlighed går hånd i hånd for DMG MORI, og vi agter at tage det fulde ansvar for vores løsninger," siger CEO Christian Thönes, DMG MORI AG, der er det europæiske moderselskab for hele den europæiske del af koncernen, og herunder også DMG MORI Denmark.

Koncernen indgår i DMG MORI Ltd., der er børsnoteret i Tokyo, Japan, og ligesom den japanske producent, så har den europæiske koncern igennem de seneste ti år arbejdet intenst med at nedbringe CO2-udslippet på værkerne, og på de ydelser, der er fra CNC-maskinerne forlader værkerne, til de står ude ved brugerne. Og maskinerne er også udviklet, så de kan anvendes "grønt", og således kan de også returneres til genanvendelse, understreger Christian Thönes.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Siden maj er alle leverancer fra Japan såvel som de europæiske værker CO2-neutrale, for så vidt angår DMG MORI's eget vedkommende. Og nu skærpes forpligtigelsen til også at omfatte alle leverandørers dele, herunder stål og øvrige materialer, såvel som transporten frem til brugeren, med effektiv virkning senest fra årsskiftet, så aftrykket fra januar 2021 vil være helt CO2-neutralt, fastslår Christian Thönes.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik