Teknovation Logo
robot

 
  • Salgstekniker Bjarne Andersen speaker her ved Kyocera Unimercos Mikron HPM 1150U CNC-bearbejdningscenter i forbindelse med onsdagens Kyotech-arrangement.

23. september 2020, kl. 21:18 

Vellykket tredje Kyotech-arrangement

En række veloplagte branchefolk var onsdag på plads i Sunds til den tredje udgave af Kyocera Unimercos teknologiseminar Kyotech.


Den tredje udgave af Kyocera Unimercos teknologiseminar Kyotech, hvor medarbejdere fra virksomheder med speciale i metalbearbejdning tager en dag ud af kalenderen, løb onsdag af stablen, efter et tilløb med et par 'Covid-19-udsættelser'.

Desto større var glæden for de 19 fremmødte branchefolk, der kunne lade sig inspirere af spændende teknikindlæg og Live-bearbejdningsseancer fra værktøjsproducentens teknikere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Traditionen tro var det Technical Manager Sven Pankalla, der i en længere årrække har beskæftiget sig med teknisk produktudvikling i virksomheden, der førte ordet ved teorigennemgangen.

Fra morgenstunden var boreoperationer i fokus ikke mindst en række af producentens seneste MagicDrill-korthulsbor-produktserier såsom DRA fra 5 til 12 gange diameter i AiSi304L, samt korthulsboret DRV med center- og periferiskær. Og så Danmarksnyheden GammaDrill, hvor liveseancen bød på højhastighedsboring med et diameter 7,4 millimeter-bor i 6082-T6-aluminium, i det maksimale tempo, som virksomhedens Mikron HPM 1150-testmaskine kunne byde ind med.

Som en særlig præsentation på dagen på boresiden var European Sales Director David Colton for SGS Europe fløjet ind fra England,. og gav de fremmødte en introduktion til High Performance-fræsespecialistens portefølje af hårdmetalværktøj der ikke mindst er populære inden for Aerospace-industrien:

”Vi er meget taknemmelige over vores samarbejde med Kyocera Unimerco, der har gjort, at vores salg til det nordiske marked nu er på et niveau, vi ikke kunne have drømt om for få år siden," fremhævede David Colton over for Teknovation.

Efter frokost var der yderligere fræsning i fokus.

Her ønskede producenten eksempelvis at præsenter den højtydende planfræser, MFAH, med diamantvendeskær og ekstrem høj skærehastighed i eksempelvis aluminium, hvor firmaets Grob G550 CNC-fræser blev sat i sving. Derpå sporfræsning med Kyocera SGS's højtydende hårdmetalværktøj, ligeledes i aluminium på Grob-maskinen, samt mere overordnede fifs til effektiv bearbejdning af forskellige features i det lette metal.

Afslutningsvis blev det tunge skyts taget frem med platte og hårdmetal-fræsning i titanium, samt dynamisk fræsning i rustfrit stål, hvor deltagerne igen fik se mulighederne demonstret på Kyocera Unimercos Mikron-maskine.

"Det er fantasitisk at komme i gang igen, selvom coronasituationen bestemt ikke har gjort det nemt. Et arrangement som det her giver os mulighed for at komme i dialog med virksomhederne. I denne tid er det mere end nogensinde vigtigt at gennemgå sine processer og tilpasse produktionen efterspørgslen i markedet, og det er virkelig det, vi kan hjælpe med," konstaterede Head of Sales & Marketing hos Kyocera Unimerco Simon Sondrup over for Teknovation.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik