Teknovation Logo
robot

 
  • Normale borestænger anvendes op til fire gange diameter-udhæng og hårdmetal borestænger op til seks gange diameter. Med Whisperlines seneste antivibrationsløsning kan man håndtere 7 og 10 gange diameter-udhæng.

Teknovation nr. 10/2020

Smartere anti-vibrations-løsning

Med WhisperLine anti-vibrations-borestænger tilbyder Iscar nu en smartere anti-vibrations-løsning i form af indbygget dæmpningsmekanisme til brug ved lange udhæng i drejeopgaven.


I IscarsWhisperLine-værktøjsløsninger er der nu indbygget en dæmpningsmekanisme, som består af et tungt materiale, der understøttes af et gummifjederelement indeholdende olie, som sikrer den dæmpende effekt. 

Dæmpede borestænger anvendes ved skrub-bearbejdning med store udhæng og slet-operationer med store udhæng, hvor der stilles krav til overfladekvaliteten.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over den smartere løsning af vibrations-udfordringer, så kan disse værktøjsløsninger anvendes sammen med mange af Iscars øvrige værktøjsprogrammer på borestængerne. Drejeværktøj er en selvfølge, hoveder til CCMT, DCMT, VCMT, DNMG og VNMG og samt de aktuelt tilføjede LogiQ4Turn-drejeskær. Til de helt store opgaver leverer Iscar en 80 millimeter dæmpet stang, hvorpå der monteres kraftige drejekroppe til DNMG-, DCMT- og VCMT-platter. Her kan tillige monteres en blok, så der kan sættes et drejestål i 90°, endnu en borestang eller et stikstål–mulighederne er mange.

Man kan også lave gevind med sine standard gevindplatter, da holderen passer på den dæmpede borestang og sikrer gevindet den ypperste kvalitet, eller lave stik dybt inde i et emne (minimum diameter 21 millimeter) med Cut-Grip-stikværktøj monteret på den dæmpede borestang.

Når man spænder sin borestang op, skal man sikre sig, at befæstelsen er stabil. Hertil er lanceret en serie af grundholdere omfattende. kraftspændere Maxin med Capto-tilslutning eller VDI-klemholdere.

At opspænde en borestang med rundt skaft uden flade kan også være en udfordring, derfor har Iscar udviklet et hjælpeværktøj, som kan anvendes til ens setup. Deauden leveres almindelige stålskafter med samme tilslutning,

Alt i alt en værktøjsserie, som er med til at gøre arbejdsopgaverne langt merebehagelige og øge produktiviteten, fremhæver den danske repræsentant. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik