Teknovation Logo
robot

 
  • Årets niende udgave stiller skarpt på såvel spåntagning, pladebearbejdning som svejsning.

4. september 2020, kl. 12:44 

48 sider præget af metalbearbejdning

teknovationNr. 9 - 2020   Den aktuelle udgave stiller skarpt på såvel spåntagende som formende metalbearbejdning samt sammenføjning. Og i alle tilfælde på noget af det mest avancerede af det, som p.t. er i markedet. Der er også udsigt til VTM-messen holdes igen i Odense i 2022.


Odense Congress Center og Teknovation inviterer 8. til 12. februar 2022 til den 4. VTM-messe. Her vil de danske beslutningstagere kunne møde en række af de førende leverandører af CNC-værktøjsmaskiner, holdende og skærende værktøj såvel som øvrigt udstyr, og herunder industriel automatisering.

VTM Summit 2022 omfatter igen også områderne "Måleteknik" og "Made in Metal" samt "AM", men hertil kommer et tilknyttet område med intelligent Solutions, Manufacturing, Automation, Robots & Technology, iSMART, hvor alle metalbearbejdningens faser kædes sammen med effektiv digitalisering for stadig mere effektiv og produktiv produkt- og produktionsudvikling samt ikke mindst fremstiling.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I det aktuelle Teknovation er der også større artikler om blandt andet automatiserede og nøjagtige sammenføjninger til brug i medicinalindustrien hos All Steel i Næstved, ekspansion hos Welltec i Esbjerg, hvor yderligere Okuma CNC-maskiner er rykket ind som "celle nummer to", yderligere et DMG MORI-center hos Rival, og denne gang det såkaldte "Milling Beast" - i form af model DMU 75monoBLOCK, mens Ravn i Kolding har investeret i et Multitasking-center, ligeledes fra DMG MORI i form af modellen NLX 2500/700. Hos HRS i Kalundborg er netop placeret to maskiner fra Mazak, henholdsvis drejecentret Quick Turn 200MSY og et af fem aktuelt leverede fuldt fem-aksede CV5-500 -fræsecentre, der er kommet på plads i Danmark hen over sommermånederne.

Læs også om A/S Kurt Rasmussens Eftf.'s introduktion af CNC-maskiner fra Kasuga og Manford i firmaets maskinprogram om etableringen af Bucci Industries Nordic, der skal supportere italienske Iemcas stangladeprogram i hele Norden fremadrettet, fuldautomatiseret L5-fiberlaser hos Wica Cold, 20 kiloWatt Eagle-fiberlaser, der er solgt til Pequae mens Vännas Verkstad har investeret i en 4 kiloWatt fiberlaser fra Bystronic. Inden for laserskæring er der også arrangement ved Amada Denmark i Horsens, som omtales i spalterne ligesom Trumpf aktuelt introducerer TruBend Cell 5000 med mere.

Se allerede nu onlineversionen ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik