Teknovation Logo
robot

 
  • Iscar har nu også TangFace-værktøjsløsninger og TNFPad-adaptere med JetCut-kølekanaler til dyb bearbejdning og flere HeliFace HFPad-adaptere med Jet-Cut-kølekanaler.

Teknovation nr. 11/2020

Opgraderinger fra Iscar

Iscar introducerer nu yderligere to linjer af TangFace- og HeliFace- værktøjsløsninger og adaptere med JetCut-kølekanaler, begge til primært aksialbearbejdning.


Iscar introducerer nu yderligere to linjer af TangFace- og HeliFace- værktøjsløsninger og adaptere med JetCut-kølekanaler, begge til primært aksialbearbejdning.

TangFace MAHPR-XL-…-JHP-MC og TNFPAD-XL …R/L-..-JHP er en tilføjet række af værktøjsløsninger og adaptere til dybe aksialindstik, der introduceres i et forstærket design, der muliggør dybe, stabile aksialindstik, bedre spånafgang med mindre spån i klemme, som følge af muligheden for JetCut-køling. Løsningerne kan anvende med kølevand ved lavt tryk og op til 140 Bar, og kølekanalerne er rettet mod skærkanten, og reducerer derfor løsægsdannelse og forbedrer derved standtiden. Løsningerne kan fås til standard TNF platter i 4, 5 og 6 millimeter bredde og er designet til aksialindstik i dybder fra 20 til 50 millimeter, og diametre fra 35 til 315 millimeter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


HeliFace HFPAD---R/L…..JHP har egenskaber som tilsvarende giver bedre spånafgang med mindre spån i klemme som følge af muligheden for JetCut-køling og kan anvendes med kølevand ved lavt tryk og op til 140 Bar, ligesom to kølekanaler er rettet mod plattens skærkant, fra top til bund, og derfor reducerer løsægsdannelse og forbedrer standtiden. Løsningerne passer til standard værktøjsholdere MAHR/L…JHP & MAHPR/L…JHP, og kan anvendes med standard HFPR/L / GRIP / HGPL / DGN platter i 3 til 6,35 millimeters bredde i et design til dybe aksialindstik fra 10 til 20 millimeter og diameterområdet fra 40 til 3.000 millimeter.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik