Teknovation Logo
robot

 
  • 3D-centeret er meget andet end 3D-print, og efter de indledende oplæg og den virtuelle snorklipning fik de fremmødte mulighed for at gå lidt rundt og se alt udstyret i aktion.

31. august 2020, kl. 13:58 

3D-center på TECHCOLLEGE indviet

En virtuel snor til det nye 3D-center på TECHCOLLEGE i Aalborg blev mandag klippet, og centeret er dermed officielt indviet, meddeler erhvervsskolen.


Et par stole både i en 3D-kreeret verden og i den fysiske verden skulle flyttes, men så så gik det også at klippe den virtuelle snor ved indvigelsen af det nye 3D-center på TECHCOLLEGE i Aalborg.

Centret er hjemsted for 3D-printere, en automatiseret fræser, et VR-studie og, som uddannelsesdirektør Bo Banch betegnede det ved eventet: Andre 3D-relaterede dingenoter og dimser.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Som uddannelsesinstitution forsøger vi jo ikke bare at følge med udviklingen, men være på forkant med den, for det nytter ikke noget, at vi uddanner elever, der allerede er bagud, inden de står med et svendebrev i hånden," påpegede han på dagen, og tilføjede:

"Derfor er det her jo også kun begyndelsen. Udviklingen står aldrig stille, og den sidste dingenot og dims er helt sikkert heller ikke købt til det her 3D-center endnu."

Til indvielsen kunne gæsterne blandt andet prøve kræfter med et exoskelet, der hjælper med tunge løft og gentagende bevægelser.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik