Teknovation Logo
robot

 
  • Avanceret CNC-metalbearbejdning er forudsætningen for effektive værktøjsforme. Det viser Stensved Formværktøj gerne frem for unge interesserede, der ønsker at gå samme vej som virksomhedens eksisterende værktøjsmagerlærlinge.

24. juni 2020, kl. 07:02 

I Front for faget

Sydsjællandske Stensved Formværktøj er en af ambassadørerne i Værktøjsindustrien i Danmark, VID, der aktuelt er i gang med en kampagne for værktøjsmageruddannelsen. Og virksomheden stiller stolt op.


For at lokke flere unge til faget, har Værktøjsindustrien i Danmark  igangsat en større kampagne der har værktøjsmageruddannelsen og de muligheder den giver i fokus.

Stensved Formværktøj tager del i kampagnen, som ambassadør på Sjælland, og stillede forleden af af virksomhedens dygtige lærlinge til rådighed for video- og interview-optagelser, hvor det fremhæves hvorfor det er fedt at være i lære som værktøjsmager.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nu glæder man sig på virksomheden til at se, hvad der er kommet ud af dagen, og håber det kan gøre de unge klogere på, hvor mange muligheder der er i jobbet som værktøjsmager, fremhæver Stensved Formværktøj.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media