Teknovation Logo
robot

 
  • Efter pinse lander årets sjette nummer hos abonnenterne. De spændende sider kan allerede nu læses i online-versionen!

29. maj 2020, kl. 21:39 

Spændende leverancer i aktuel udgave

teknovationNr. 6 - 2020   Seneste udgave går i dybden med flere aktuelle leverancer af både CNC-maskiner til spåntagende metalbearbejdning såvel som til pladebearbejdning. Der er også temasider med aktuelle leverancer inden for Additive Manufacturing, AM, og robotløsninger med mere.


Trods Covid-19-krise, så betyder den igangsatte genåbning af Danmark også bedre vilkår for metal- og plastindustrivirksomheder rundt omkring i landet, og en stadig bedre stemnning breder sig.

Det gælder også hos BJ-Gear ved Skanderborg, hvor man aktuelt har modtaget et stort fuldt fem-akset CNC-bearbejdningscenter, der yderligere skærper virksomhedens kompetencer og samtidig styrker produktiviteten. Det er et Matsuura-center, leveret af Masentia A/S. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Glæde  ved nyinstallationer er der også hos Ishøj Mekaniske, hvor Innocut har leveret en Kastomicut A2.6-båndsav, hos JP Industri, der har investeret i en Doosan Lynx LBM, leveret af Duroc Machine Tool, mens Larsens Eft. ved Kolding netop har ibrugtaget et Mazak Integrex i300S Multitaskingcenter AlmexA har startet det første fem-aksede Brother M300X3-center op, som er installeret af Masentia og Eldan Recycling har fået installeret et stort Nicolas Correa-center af CNC-Nordic.

På pladesiden er der også god gang i leveringerne i disse uge, hvor den første Mitsubishi fiberlaserskæremaskine i Danmark netop er under installering ved Maskingruppen A/S, der glæder sig til at præsentere den japanske fiberlaserskærer for danske brugere.

Roboterne kommer også stadig flere og flere. Technicon har netop været med til at præsentere verdenspremieren på en fuldautomatisk løsning til Covid-19-podning, og hos Jægerspris Finmekanisk har man succes med en Cemage-tilpasset UR5-robotløsning ved en Deco 2000-langdrejer, forsynet med Kosmek-teknologi.

AM-verdenen bliver også stadig mere og mere kommerciel, og i det aktuelle nummer stilles skarpt på blandt andet tyske Chirons aktuelt lancerede 3D-metalprintcenter, der både kan foretage Wire- og pulverprint såvel som anvendes som traditionel CNC-fræsemaskine.

Læs det, og meget mere, i online-udgaven ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media