Teknovation Logo
robot

 
  • Den første planlagte dato var 12. marts, men COVID-19-epidemien kom som så meget andet i vejen for arrangementet i Sunds.

28. maj 2020, kl. 14:28 

KYOTECH flyttes til september

Kyocera Unimerco har valgt at flytte årets danske KYOTECH-event til september, hvor 'aluminium og rustfrit stål'-dagen forhåbentlig endelig kan holdes, oplyser producenten af skærende værktøjer med base i Sunds.


Grundet Covid-19 situationen i Danmark har det været nødvendigt at udskyde årets KYOTECH-event, der senest var sat til afholdelse den 17. juni, endnu engang, meddeler Kyocera Unimerco.

Men håbet er nu endelig at kunne invitere professionelle og beslutningstagere i den spåntagende del af metalindustrien til en inspirerende techdag, konstateres det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt skal der sættes kryds i kalenderen den 23. september, hvor virksomheden efter alt at dømme kan gennemføre seminaret med en række værktøjsdemonstrationer inden for boring og fræsning i materialer såsom aluminium og rustfrit stål.

Blandt andet vil det være muligt at opleve Danmarks-nyheden GammaDrill, der er enestående ved boring i aluminium, samt den seneste MFAH-planfræser til ekstrem højhastighedsfræsning, fremhæver producenten.

Udover seminaret er der mulighed for en personlig rundvisning i firmaets produktion, samt lejlighed til at hilse på virksomhedens specialister. Endelig er der plads til et begrænset antal deltagere, hvorfor først-til-mølle-princippet gælder, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media