Teknovation Logo
robot

 
  • De mangeårige Seco Tools-rammer på Park Allé skiftes 1. juni ud mod rammerne på Kirkebjerg Allé 88, ligeledes i Brøndby.

28. maj 2020, kl. 12:33 

Seco-domicilet rykkes 1.000 meter

Pr. 1. juni ændres den mangeårige adresse for Seco Tools A/S. Selve flytningen er dog kun lige lidt mere end et stenkast til rammer på Kirkebjerg Allé, ligeledes i Brøndby.


Det danske salgsselskab i værktøjsproducenten Seco Tools flytter ud af det nuværende lejemål på Park Allé den 1. juni. Virksomheden flytter dog ikke så langt – helt nøjagtigt blot 1.000 meter væk, til Kirkebjerg Allé 88, ligeledes i Brøndby.

”Det har været afgørende for os, at virksomheden bliver i Brøndby. Nu siger vi farvel til de lokaler, der har huset Seco Tools,siden vi blev til et lokalt datterselskab i Danmark i 1976, og flytter til et moderne hus, der passer bedre til vores fremtidige fokus og aktiviteter. Vi får forsat en central beliggenhed og optimale tilkørselsforhold for vores kunder, leverandører og medarbejdere," siger det danske selskabs Managing Director Henrik Mathiasen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det istandsatte erhvervslejemål indeholder kontor, mødelokaler og lager, og det giver flere muligheder for at støtte op om virksomhedens globale strategi for bæredygtig udvikling, der er baseret på FN’s 17 verdensmål. Seco Tools har blandt andet verdensmål nummer 12; ”Ansvarligt forbrug og produktion”, i fokus.

”Som i de øvrige lande får vi nu mulighed for at tilbyde endnu flere af vores danske kunder at benytte vores program for genvinding af brugt hårdmetal i form af en tilbagekøbsservice. I praksis fungerer det sådan, at vi leverer genbrugsbeholdere, så kunderne kan indsamle deres udtjente hårdmetalværktøj. Når beholderen er fuld, kontakter kunden os, og vi afhenter så beholderen og afregner til en variabel pris pr. kilogram, der følger markedsprisen, og bliver opdateret hver måned," siger Henrik Mathiasen, og fortsætter:

"På den måde er vi med til at skabe mere bæredygtige processer hos vores kunder, samtidig med at vi beskytter planeten til glæde for de næste generationer,” siger Henrik Mathiasen, som videre tilføjer, at flytningen ikke vil påvirke virksomhedens leveringsevne. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media