Teknovation Logo
robot

 
  • Leveringen af den fem-aksede Matsuura MAM-72 forløb efter planen i sidste uge hos BJ-Gear ved Skanderborg.

25. maj 2020, kl. 07:23 

Matsuura MAM-72 til BJ-Gear

BJ-Gear A/S har aktuelt modtaget et japansk fuldt fem-akset Matsuura MAM72-35V-center, leveret af Masentia A/S, som yderligere skal skærpe kapaciteten på Skanderborg-virksomheden.


Der var glæde hos BJ-Gear forleden, da man fik installeret det store japanske MAM72-35V-center, som nu er kommet til Danmark.

Investeringen er foretaget for yderligere at skærpe effektiviteten i produktionen på Skanderborg-virksomheden samtidig med at den er seneste teknologi, og dermed udvider virksomhedens kapacitet samt ikke mindst byder på øget fleksibilitet, fremhæver BJ-Gear.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Matsuura MAM72 er et fuldt fem-akset CNC-bearbejdningscenter med paletteveksler og et værktøjsmagasin med plads til hele 170 værktøjsløsninger.

Netop det store værktøjsmagasin åbner for, at virsomheden hurtigt kan stille om i produktionen, og opnå minimale setup-tider ligesom man med maskinen opnår yderligere automatisering af processerne, der hidtil har krævet manuel betjentning. Dermed er det en løsning, der kan køre ubemandet, i mange timer - 72 i maskinens navn henviser til, at den sagtens kan køre ubemandet over en weekend, altså 72 timer. Ud over at være effektiv sparer den desuden de hidtidige løft ved de manuelle processer. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik