Teknovation Logo
robot

 
  • Overtagelsen af Gelderblom i Holland, som i mere end 40 år har fungeret som en løbende hædret Okuma-samarbejdspartner, medfører at den japanske maskinproducent nu er direkte repræsenteret i Benelux-landene.

19. maj 2020, kl. 16:12 

Okuma nu direkte til stede i Benelux

Japanske Okuma har gennem sit europæiske salgsselskab købt den hidtidige hollandske samarbejdsspartner Gelderblom CNC Machines B.V. Overtagelsen betyder, at maskinfabrikanten nu er direkte repræsenteret i Benelux.


Okuma Europe GmbH meddeler, at man med virkning pr. 15. maj har overtaget alle aktier i deti hidtidige Gelderblom CNC Machines i Holland, og dermed er direkte repræsenteret med eget salgs- og serviceselskab i Benelux-landene.

Det markeres med et navneskifte til Okuma Benelux B.V., og de hidtidige cirka 40 medarbejdere fortsætter efter ejerskiftet, som betjener kunder i Luxembourg, Belgien og Holland fra de hidtidige faciliteter i hollandske Houten.

For Okuma betyder det, at man kan tilbyde sig endnu tættere på slutkunderne, understreger CEO Takeshi Yamammoto, Okuma Europe, og understreger samtidig, at det naturligt også gør sig gældende på de øvrige markeder, hvor Okuma Europa har lokale forhandlere, som i Danmark Flextek A/S i Hedensted.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik