Teknovation Logo
robot

 
  • Seco slår på, at man med indvendig køleteknologi øger værktøjets levetid markant og reducerer samtidig opsætnings- og indekseringstiden takket være det tilføjne design med enkeltskruede skær-klamper.

Teknovation nr. 5/2020

Større Jetstream-holder-program

Seco Tools meddeler, at firmaet har udvidet Jetstream Tooling Integrated-teknologien, JETI, med et sortiment af holdere til generel Iso-drejning.


Ved at tilføre højtrykskølemiddel direkte i skæreområdet sikrer JETI-teknologien spånkontrol og temperaturstyring. For at opnå yderligere procesoptimering har holdere med Jetstream Tooling Duo en ekstra kølemiddeludgang fra frigangssiden, der kan slås til eller fra afhængigt af kravene til bearbejdning af dele.

Det betyder, at producenter kan køre med meget højere skæredata uden at påvirke applikationssikkerheden på alle Iso-S-, Iso-M- eller Iso-P-drejningsapplikationer, fremhæver Seco Tools. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det udvidede sortiment af JETI til generelle Iso-holdere, der blev introduceret til MDT-, X4-, 150.10- og Snap-tap-holdere, omfatter 182 tilføjne produkter til alle tomme-, metriske- og Seco Capto-holdere.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik