Teknovation Logo
robot

 
  • Virksomheders risikovurdering i forbindelse med Coronakrisen har ændret sig radikalt. Ingen har nogensinde overvejet i deres supply chain-risikovurdering, at Kina kunne lukke fuldstændig ned. Det er nu vores nye verdensbillede – vores nye virkelighed, lyder det fra Per Martens.

2. april 2020, kl. 12:04 

Nu skal dansk produktion styrkes

General Manager SCHUNK Intec og bestyrelsesmedlem i DIRA, Per Martens, slår i en leder på DIRA's hjemmeside et slag for at styrke aktiviteterne i de danske produktionsvirkomheder på den anden side af Coronakrisen.


På den anden side af Coronakrisen er det tid til at speede automatiseringen af de danske produktionsvirksomheder op, så endnu mere produktion kan ske i Danmark.

Det konstaterer General Manger SCHUNK Intec i Danmark og bestyrelsesmedlem i Dansk Robot Netværk- DIRA, Per Martens, i en leder på DIRA's hjemmeside.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Coronakrisen udfordrer for alvor vores globale mindset og stiller spørgsmål ved, hvordan vi skal håndtere fremtiden, uddyber han.

De sidste 10-15 år har globalisering og billig produktion i lavtlønsområder været den eneste løsning på vækst og rentabilitet. Lange leveringstider og tvivlsom kvalitet har været en del af denne løsning, som kun er blevet retfærdiggjort af en lav produktionspris.

Aktuelt er situationen helt ændret. De måske lave priser er blevet erstattet af ingen varer, som blokerer eller stopper livsnødvendig produktion fra den ene dag til anden.

Derfor er tiden inden til at overveje, hvordan vi skal producere i fremtiden. Danmark har i længere tid været i gang med en kraftig automatisering for at kunne konkurrere på det globale marked, konstaterer han.

Læs indlægget her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik