Teknovation Logo
robot

 
  • Køle-/smøremiddel i anvendelse. (Foto: Lars Horn/Baghuset)

1. april 2020, kl. 15:58 

Køle-/smøremidler kan gøre en forskel

Energiselskabet OK fremhæver, at kvalitet og rådgivning er to vigtige parametre, som tilsammen kan give besparelser på mængden af køle-/smøremidler under bearbejdning, og derved gør en forskel.


Der er meget, som skal gå op i en højere enhed, når det handler om køle-/smøremidler i spåntagende metalbearbejdning.

Oliekvaliteten skal først og fremmest være i orden, men, rådgivningen er også vigtig, fremhæver OK, der har erfaringen fra flere kunder, der har skiftet til et køle-/smøremiddel fra tyske Rhenus, som OK er leverandør af i Danmark.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med produktet følger OK's service og rådgivning, og den er værdifuld, påpeger Lars Jacobsen, der ejer RASI Maskinfabrik eksempelvis. Gennem samarbejdet med OK har han erfaret, at prisen i virkeligheden er underordnet, når det handler om køle-/smøremidler. Det er vigtigere at have en god dialog og få en professionel rådgivning. Den gode dialog, ønsker han jo også i forhold til egne kunder, så er det også nemmere at løse eventuelle udfordringer sammen undervejs, fastslår Lars Jacobsen.

Med det seneste køle-/smøremiddel, som virksomheden anvender på deres centralanlæg i produktionen, har de oplevet besparelser i mængden af køle-/smøremiddel. De anvender ikke nær så meget til samme produktion. Ud over det økonomiske, så har det jo også en afsmittende effekt på miljøet, noterer han. Derudover er han rigtig glad for, at OK's servicetekniker kommer forbi hver anden måned og tager prøver.

Prøverne sendes videre til analyse, og dermed tager man eventuelle problematikker i optrækket, fatslåer Lars Jacobsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik