Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars TriDeep-kanonbor fås nu med underlagsplader til enkel justering af bor-diameter.

Teknovation nr. 4/2020

Enkel justering af bordiameter

Iscar har lanceret sæt af underlagsplader til firmaets TriDeep-kanonbor, som giver mulighed for enkel justering af bordiameter og minimerer behovet for specielle værktøjsløsninger til kanonbor.


Iscars danske repræsentant, KJV A/S, har nu en vifte af underlagsplader føjet til TriDeep-kanonborslinjen, der muliggøre diameterstigninger på 0,01 millimeter op til 0,1 millimeter på eksisterende standard-kanonbor, som fåes i området diameter 12 til
28 millimeter.

TriDeep-underlagspladerne skal monteres under føringslisterne, som sættes på kanonboret. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Underlagspladerne er designet, så man kan justere diameteren på standard TriDeep-kanonbor med hurtig justering på 0,01 millimeter op til 0,1 millimeter. Der er to sæt med fem underlagsplader, som gør det muligt at kombinere to underlagsplader for at opnå den ønskede dimension og forstørrelse af diameter. Egenskaberne omfatter også præcise huldiametre, som ellers kun opnås med anvendelse af specielt lange HSS-bor eller loddede kanonbor.

Sideløbende med introduktionen af underlagspladerne er der også føjet yderligere TriDeep-bor til, der kan dække området 12,00 til 13,99 millimeter inden for kanonbor til platter med to skærehjørner.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik