Teknovation Logo
robot

 
  • Okumas MCR-S dobbeltstander-fræsecenter er blandt de ti største værktøjsmaskininnovation er i 2019, ifølge Nikkan Kogyo Shimbunour, der aktuelt har tildelt maskinen en hæderspris, på linje med ni andre CNC-maskiner lanceret i 2019.

26. marts 2020, kl. 17:47 

Okuma-dobbeltstander hædret

Ved New Products Award Nikkan Kogyo Shimbunour blev Okumas MCR-S dobbeltstander fræsecenter hædret som et af de ti væsentligste værktøjsmaskininnovationer i 2019.


På EMO 2019 tilbage i september i Hannover introducerede japanske Okuma MCR-S dobbeltstander fræsecenter.

Maskinen var messedagene igennem noget af tilløbsstykke, også for de mange danske besøgende på Okumas stand, som den danske forhandler, Flextek A/S, også gerne viste frem.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved New Products Award Nikkan Kogyo Shimbunour 2019-eventet kom maskinen igen i fokus, da den her er blevet hædret som en af de ti største innovationer på CNC-værktøjsmaskinsiden i 2019.

I motivationen for valget hedder det om dobbeltstander-fræsemaskinen, at den kombinerer højeste nøjagtigheder med såkaldt proces-intensiv bearbejdning af selv tyndvæggede emner og bearbejder med en overfladekvalitet, så man har kunnet eliminere efterbearbejdning af egentlige støbe-værktøjsforme, og derved markant sænke produktionstiden for emnerne til blandt andet automotive industrier såvel som i fly- og aerospadevirksomheder.

Det bliver også fremhævet, at der indgår intern opmåling i maskinen med lasere, der er på niveau med det fineste som man ellers ser i 3D-målemaskiner, og at der i styringen er lagt features ind, så maskinen straks reagerer, hvis man konstaterer unøjagtigheder, og kompenserer, så emnerne efter endt bearbejdning er i overensstemmelse med det ønskede.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik