Teknovation Logo
robot

 
  • DMG MORI AG sænker produktionen i april måned, for at tilpasse kapacitet til det aktuelle markedsbehov, oplyses det fra Bielefeld-hovedsædet.

25. marts 2020, kl. 08:27 

DMG MORI tilpasser Europa-produktion

Over de seneste år har DMG MORI-værkerne i hele verden arbejdet på at sænke leveringstiderne, gennem øget produktivitet og markante udvidelser af kapaciteten.


Derfor er der p.t. behov for at tilpasse produktionen til de faktiske behov, og det vil ske i april måned, hvor værkerne i Italien, Schweiz, Polen og Tyskland alene vil arbejde med konkrete specialleverancer, meddeler DMG MORI AG.

CEO for Euorpa-aktiviteterne Christian Thönes understreger, at det alene omfatter produktionen, mens reservedelsleverancer og salg og service i datterselskaberne kører som normalt.

I DMG MORI Nordic-delen fortsættes alle aktiviteter, og der vil blive opstillet og installeret maskiner som hidtil, ligesom serviceorganisationen vil være tilgængelig for kunderne, understreger regional direktør Martin Svärdh, som påpeger, at man både i Sverige og i Danmark aktuelt er travlt beskæftiget med installationer, og også skal levere en stribe maskiner i den kommende måned.

Det omfatter også den tekniske support fra værkerne, som der løbende trækkes på, både ved tilbudsgivning og i forbindelse med installationerne, understreger han, og oplyser,  at det tekniske personale vil være fuldt tilgængelige digitalt i hele perioden, både ved værkerne og i salgs- og serviceselskaberne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik