Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre mod højre er det de opdaterede Robodrill-modeller αD21SiB5/αD21SiB5ADV, D21MiB5/αD21MiB5ADV samt αD21LiB5/αD21LiB5ADV, som Fanuc netop har frigivet.

Teknovation nr. 4/2020

Vertikale opdateringer fra Fanuc

Fanuc Nordic slår aktuelt et slag for de opdaterede Robodrill-modeller, der har flere features, som overgår de modeller, som de afløser. Det gælder eksempelvis værktøjsskift på 0,7 sekunder, et kraftigere og hurtigere rundbord for fem-akset bearbejdning samt stadig mere intuitive CNC-styringer.


Fanuc Nordic, der har sit hovedsæde i Malmø, og i Danmark også er repræsenteret med Robodrill-maskinerne gennem Duroc Machine Tool, Randers, har aktuelt føjet en opdateret serie af Robodrill fra den japanske producent til produktprogrammet.

Serien af fem-aksede centre består herefter af tre hovedmodeller; Robodrill-modeller αD21SiB5, D21MiB5/ samt αD21LiB5.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Standard i serien er αD21SiB5/αD21SiB5ADV, der er den vertikale series Allrounder, fremhæver den japanske producent. Der er to grundmodeller, med hver sin spindelmotor, hvor α-DiB5 ADV-modellen er til brugere med særlige behov for højhastighedsbearbejdning med mulighed for boring og tapping, understreges det.

Begge varianter har høj gentagelsesnøjagtighed og et minimalt fodaftryk, og de henvender sig til virksomheder, med en højt automatiseret produktion, understreges det.

Det lidt større αD21MiB5/αD21MiB5ADV er også til fremstilling af mindre emner, hvor behovet for lidt større kræfter og arbejdsrum er påkrævede. den største version af modellerne henvender sig Life Science-segmentet, hvor præcision er et must, understreges det.

Størst er αD21LiB5/αD21LiB5ADV, der ubestridt er den mest fleksible i serien, da den både kan anvendes til de mindre emner, og til lidt større, herunder ikke mindst emner til brug i de automotive industrier såvel som fly- og aerospaceindustrierne, understreger Fanuc. Topmodellen tilbyder også en række features, som man ellers kun ser i de helt store fuldt fem-aksede maskiner, understreges det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik