Teknovation Logo
robot

 
  • Roskilde Tekniske Skole er inde i en god udvikling, fremhæver industritekniker.nu.

18. marts 2020, kl. 15:56 

God praktikplads-udvikling i Roskilde

Roskilde Tekniske Skole har succes med industriteknikerlærlingeuddannelsen, og er ikke mindst gode løsninger når det kommer til praktikpladser, fremhæver industritekniker.nu.


På Roskilde Tekniske Skole, har man de seneste 4 til 5 år haft en markant stigning af elever på Industriteknikeruddannelsen, og i øjeblikket har skolen 32 elever, som er det største antal på området nogensinde, noterer industritekniker.nu.

Fremgangen skyldes ikke mindst gode løsninger når det kommer til praktikpladser, påpeger faglærer Kim Juul Jensen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han uddybder det med at fortælle om skolens strategi, der har været at rekruttere flere elever, dels fra skolens eget GF1, men også ved at være mere "ude af huset" på uddannelsesmesser med mere.

Med en øget elevtilgang, kommer presset så med også at hjælpe de mange unge mennesker og områdets virksomheder med det gode match, fortsætter Kim Juul Jensen.

I flere tilfælde er man lykkedes med, at virksomheder tager to elever, hvor skolen så planlægger at skoleopholdene for eleverne ikke placeres samtidig. Hermed oplever virksomhederne, at de har en mere stabil medarbejderstab, fortæller Kim Juul Jensen.

Lige nu på GF2 har man 8 EUX´er og 24 EUD´er. Det er planen at tilbyde virksomhederne samme løsning med at planlægge, at skoleopholdene for to elever ikke planlægges samtidig.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik