Teknovation Logo
robot

 
  • TaeguTecs produktion kører på højtryk, selv om 90 procent af produkterne kommer fra et rigtigt hårdt Covid-19-område i sydkoreanske Daegu, hvor hovedsædet er placeret.

18. marts 2020, kl. 15:14 

TaeguTec-produktion kører normalt

På trods af udbredelsen af Covid-19 kører produktionen og leverancerne som normalt hos sydkoreanske TaeguTec.


Selv om 90 prpcent af TaeguTecs produkter kommer fra Daegu i Sydkorea, der er det værst ramte land uden for Kina, og epicenter for udbruddet i landet, så kører produktionen nu atter som normalt.

Det er en udløber af, at man i Sydkorea har fået bugt med Covid-19-udbredelsen, og smittespredningen er bremset voldsomt op på det seneste. Det er vel at mærke sket uden at landet er lukket ned og har lukket grænserne. Det er i stedet sket med en kombination af åbenhed og omfattende tests, oplyser direktør Tom Holmgren, TaeguTec Danmark: 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”På trods af Covid-19 har produktionen hele tiden kørt på højtryk i Sydkorea, og vi har kunnet levere fuldstændig som normalt. Vi har oplevet, at enkelte kunder har købt lidt ekstra bor og fræsere med videre til lager, så de er sikre på, at de fortsat kan producere, og det er hermed en opfordring til kunderne at sikre sine produktioner ved at købe lidt mere til lager, hvis der på et senere tidspunkt opstår problemer med leverancerne via vores eksterne samarbejdspartnere som flyselskaber, råvareleverandører og spedition med mere,” siger Tom Holmgreen, og fortsætter:

”Vi bakker selvfølgelig op om sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så smittespredningen reduceres, og vi kan også konstatere, at stort set alle kundebesøg er udsat til, situationen normaliserer sig. Men hvis kunderne virkelig har brug for, at vi kommer, så de kan opretholde deres produktion, så kommer vi også”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik