Teknovation Logo
robot

 
  • Horns S224-systemet er udvidet så forskellige kassetter kan monteres på en lang række forskellige grundholdere. Den indvendige køling, direkte i skærezonen, tilbyder derfor brugeren bedre spånkontrol og længere standtider.

18. marts 2020, kl. 07:16 

Udvidet aksialt stik-system

Paul Horn fra Tübingen har udvidet programmet af aksialstik med den sintrede to-skærs S224-er-platte. 


For at kunne bearbejde aksialspor fra diameter 38 til 1.000 millimeter tilbydes der nu flere kassetter til S224-systemet fra Horn, oplyser den danske forhandler, JR Tool, Vejle.

Programmet er udvidet så forskellige kassetter kan monteres på en lang række forskellige grundholdere. Den indvendige køling, direkte i skærezonen, tilbyder derfor brugeren bedre spånkontrol og længere standtider. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Takket være flere spånbrydere og substrater i det to-skærs S224-program, kan det anvendes på en række forskellige maskiner og i en række applikationer.

Aksialkassetterne tilbydes i følgende versioner: LAK (venstre, udvendig), RAK (højre, udvendig), LIK (venstre, indvendig) and RIK (højre, indvendig).

Horn har dermed følgende kombinationer af indstiksdybde og bredder: Den maksimale aksiale indstiksdybde (t-max) er 14 millimeter og sporbredden er fra 3 til 6 millimeter. Den indvendige køling går gennem grundholderen ud i kassetten, men de tilføjne kassetter passer også på eksisterende grundholdere uden indvendig køling.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik