Teknovation Logo
robot

 
  • Supermill-President og stifter Thomas J. Hale glæder sig over salget til Precision Cutting Technologies.

17. marts 2020, kl. 15:53 

Supermill LLC overtaget af Precision Cutting Technologies

Amerikanske Precision Cutting Technologies Inc. har aktuelt opkøbt alle aktier i det hidtidige, ligeledes amerikanske, familieejede Supermill LLC.


Producenten af fuld hårdmetal og ikke mindst endefræsere, Supermill LLC fra Connecticut, er aktuelt blevet overtaget af ligeledes amerikanske Precision Cutting Technologies, meddeler køber, President Terry Derrico, Precision Cutting Technologies.

Han ser frem til at indarbejde de overtagede aktiviteter i produktprogrammet, og samtidig styrke organisationen med sælger, og stifter af Supermill, Tom Hale og hans kompetente medarbejdere, der er udset til at styrke portfolien inden for skærende værktøj hos køber.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Særligt kompetencerne inden for endefræsning ventes, at give de samlede aktiviteter gevinst ligesom Solidmills position i det nordøstige USA ventes at smitte positivt af på afsætningen, når nu selskabets salgsansvarlige for hele produktpaletten med sig.

Det er derfor ikke tanken, at ændre ved hverken Supermills navn, faciliteter eller stab, men alene at udbygge begge firmaers salgssortiment, med hinandens produkter, understreges det, og Tom Hale fortsætter derfor også som daglig leder af Supermill.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik