Teknovation Logo
robot

 
  • MJC Metal-medarbejder Frederik Rasmussen, har indkørt stempel-emnet på firmaets Mazak HQR-maskine, og fordoblet outputtet i forhold til tidligere fremstillingsmetode for samme emne.

14. februar 2020, kl. 07:19 

Dansk faglighed gør forskellen

Hos MJC Metal har direktør Henning Dam stor respekt for medarbejdernes faglighed. I et aktuelt eksempel har en medarbejder optimeret og fordoblet outputtet, så man kan være i top, selv i sammenligning med det globale marked på et konkret stempel.


I en stadig mere globaliseret verden, med fortsat skærpet kamp om ordrerne gør kloge hænder forskellen, hvis teknologien er med i front, noterer direktør Henning Dam, MJC Metal.

MJC Metal har produceret et konkret stempel i to år. Indtil for en uge siden, var det på en 12 år gammel maskine, hvor emnet krævede manuel håndtering, og bearbejdningstiden var lang. Det var en dårlig forretning.

I sidste uge indkørte Frederik Rasmussen så emnet på firmaets Mazak HQR-maskine, og outputtet blev fordoblet, og anlægget kan i tillæg køre mange timer ubemandet, da maskinen er udstyret med en robot.

Produktionscellen er dyr, men den kloge optimering gør forretningen konkurrencedygtig, så den danske produktion kan matche lavomkostningslande takket være en dygtig industritekniker, understreger Henning Dam.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik