Teknovation Logo
robot

 
  • ECM skal levere systemer til en af verdens største plastproducenters sites fordelt over hele kloden. Ordren udgør en to-cifret millioner kroners værdi.

6. februar 2020, kl. 16:29 

Stor systemordre til ECM Industries

På falderebet inden vinterferien har ECM Industries A/S landet en stor to-cifret millioner kroners-ordre, der omfatter en kombineret løsning mellem ergonomi, kvalitetsstyring og produktionsoptimering hos en af verdens største globale plastproducenter.


ECM Industries A/S an melde om, at man har sikret sig endnu en stor ordre. Denne gang skal der dels fræses ikke mindre end 20 tons aluminium, laserskæres, bukke og fræses ikke mindre end 10 tons rustfrit og montere 70 styringer og batteripakker med integrerede opladere samt 18.000 styrede lejer med mere.

Systemet er startet i firmaets Engineering-afdeling EC Engineering, ECE, hvor der er udført prototyper, derefter er det blevet produktionsmodnet, for endeligt at blive produceret i løsdele, i ECM Industries-regi, inden EC Supply Partner, ESP, varetager al montage, test og pakning inden systemerne bliver sendt ud til kundens produktionssites i hele verden.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden har sammen med kunden indgået en aftale om at producere og teste anlæggene så de er fuld funktionsdygtige når de ankommer som Plug-&-Play-løsninger til kunden.

ECM Industries råder over alle mulighederne til fremstillingen inhuose, hvilket har gjort at firmaet kan producere og teste hurtigt.

De mange års erfaring i udvikling og produktion af specialløsninger har samtidig gjort virksomheden til en stærk samarbejdspartner på området, hvilket kunden har lagt vægt på, oplyser ECM.

Ordren ses derfor også som et "stjerneeksempel" på hvad man som kunde kan forvente ved ECM-ECE-ECS-setup´et, understreges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik