Teknovation Logo
robot

 
  • Formanden for DI’s SMV-udvalg, direktør Vibeke Svendsen (t.v.), Envotherm A/S, flankerer CFO Ulrik Thestrup Hansen, COO Karsten Klein og CEO og bestyrelsesformand, Leif Hansen, alle fra Lundberg Tech A/S. Til højre flankeres de af direktør Lars Sandahl Sørensen, DI. (Foto: Niels Hougaard)

27. januar 2020, kl. 12:34 

DI’s Initiativpris 2019 til Lundberg Tech

Virksomheden Lundberg Tech A/S har skabt et grønt væksteventyr, der tidligere har udløst den regionale initiativpris. På DI´s konference for små og mellemstore virksomheder i Aarhus løb Ll. Skensved-virksomheden også med den landsdækkende Initiativpris.


Lundberg Tech, der producerer maskiner, som så at sige støvsuger andre virksomheder for affald, og på den måde gør det lettere at sende spildet til genbrug, har skabt sig et sandt, grønt væksteventyr.

På den baggrund fik virksomheden mandag DI’s Initiativpris 2019 på DI-konferencen for små og mellemstore virksomheder, som i år fandt sted i Aarhus.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden får den landsdækkende pris, blandt indstillinger fra i alt 18 regionalforeninger i DI,  for at have udvist en særlig grad af mod til at gribe de nye muligheder på et tidligt tidspunkt og vise vilje til at skabe vækst, understreges det i forbindelse med overrækkelsen.

Siden 2015 har Lundberg Tech haft en imponerende årlig vækst i resultatet på mere end 30 procent. I dag er Lundberg en af verdens førende producenter af maskiner til at opsamle – støvsuge – og omdanne spildaffald fra virksomheder til et granulat, som er nemt at håndtere, når det skal genanvendes.

Den store fremgang er først og fremmest skabt på det tyske marked, men virksomheden har derudover også kunder i blandt andet Portugal, Indien og Guatemala, anføres det videre.

Midt i travlheden tog virksomhedens formand Leif Hansen og administrerende direktør Karsten Klein en pause for at få overrakt Initiativprisen på Comwell Aarhus, hvor DI mandag afholdte SMV Dagen 2020, hvor netop virksomhedernes brug af den grønne omstilling som afsæt for udvikling og vækst i år var i fokus.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik