Teknovation Logo
robot

 
  • Vært for arrangementet er Head of Product Management of Digital Products hos Fastems, Topi Judén, der har mere end 10 års erfaring inden for automatiserings- og produktionsstyringsløsninger.

24. januar 2020, kl. 07:02 

I dybden med automation på næste niveau

Finske Fastems har annonceret webinaret Next Step on Productivity – Automation Beyond the Machine Tending, der løber af stablen 11. februar.


Med webinaret Next Step on Productivity – Automation Beyond the Machine Tending den 11. februar ønsker den finske producent af automationsløsninger til de spåntagende industrier Fastems at gå i dybden med fremtiden inden for automation i fremstillingsindustrierne. 

Nærmere bestemt ønsker virksomheden at demonstrere brugen af avancerede planlægnings- og planlægningsværktøjer med en omfattende softwareoversigt, der medfører gennemsigtighed og advarsler i god tid om flaskehalse i produktionen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sænkning af kompleksitetniveauet, der genereres ved at gå fra celle til reel fabriksautomatisering, vil være i fokus, såvel som mulige løsninger, der resulterer i større effektivitet, bedre gennemløbstider, reduktion i WIP og bedre udnyttelse af kapital, konstateres det.

Se mere om tilmelding til webinaret, der har et begrænset antal pladser, her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik