Teknovation Logo
robot

 
  • Industriteknikerlærling Sander Hem Mönchow (t.v.), der er i lære ved Nymann Teknik, og følger undervisningen ved Tech College Aalborg, er årets DM i Skills-vinder. Det synlige bevis får han her overrakt af statsminister Mette Frederiksen. (Foto: Per Daugaard)

18. januar 2020, kl. 16:59 

Sander Hem Münchow vinder DM i Skills for industritekniker-lærlinge

Vinderne ved DM i Skills 2020 i Bella Center er nu fundet. Blandt de seks finalister af industriteknikerlærlingene blev det Sander Hem Mönchow, der er i lære ved Nymann Teknik, og følger undervisningen ved Tech College Aalborg.


De uofficielle Danmarksmesterskaber for unge på erhvervsuddannelserne, holdes en gang årligt ved DM i Skills. 2020-udgaven, der i dag lørdag lukker ned i Bella Center efter tre travle dage, bød på flere end 300 deltagere fra 45 konkurrencefag og tiltrak denne gang rekordmange, op mod 70.000.

I lighed med de hidtidige ni DM i Skills er industriteknikerfaget blandt konkurrencefagene. Og ved årets DM var der seks deltagere, udtaget blandt ved lokale og regionale konkurrencer landet over.

Dommere ved konkurrencerne var faglærerne Henrik Nielsen, VIA University i Horsens, og Kasper Moesgaard, Herningsholm. Deres bedømmelser over de seneste dage betyder, at årets vinder er Sander Hem Mönchow, der er i lære ved Nymann Teknik, og følger undervisningen ved Tech College Aalborg.

Næste DM i Skills holdes i 2021 i Fredericia.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik