Teknovation Logo
robot

 
  • Mazaks såkaldte Non-Executive Director, Marcus Burton, der også repræsenterer det europæiske værk i den britiske fabrikantforening for CNC-værktøjsmaskiner, Manufacturing Technologies Association, MTA, er blevet hædret for hans indsats for eksport af netop MTA.

14. januar 2020, kl. 07:16 

Eksportpris til Marcus Burton

I de syv år, frem til 2018, hvor Marcus Burton stod i spidsen for Mazak Europe, var han med i en markant eksportvækst-historie, fremhæver den britiske fabrikantforening MTA, der derfor har tildelt ham årets eksportpris.


Yamazaki Mazaks nuværende Non-Executive Director, Marcus Burton, der også repræsenterer det europæiske værk i den britiske fabrikantforening for CNC-værktøjsmaskiner, Manufacturing Technologies Association, MTA, og denne i den europæiske paraplyorganisation Cecimo, er blevet hædret for hans indsats for britisk eksport af netop MTA.

Han har taget imod prisen, men understreger, at det sker på vegne af hele det Mazak-team, som har været en del af den vækst-rejse, som det europæiske værk i Worcester, England, var igennem i årene fra 2010 og frem til 2018, hvor man blandt andet udviklede, konstruerede og producerede egentlige modeller i eget regi, og solgte igennem hele den globale Mazak-organisation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Marcus Burton er uddannet ved universitet i Birmingham, og har Masters inden for både maskiningeniørfaget og i økonomi. Han har været ved Mazak siden 2005, og var altså i årene 2009 til 2018 øverste Mazak-direktør i den europæiske organisation.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media