Teknovation Logo
robot

 
  • Blandt Dormer Pramet lanceringer i produktprogrammet, og herunder blandt andet fræseren SSN11, der er målrettet værktøjsmagerne.

13. januar 2020, kl. 14:58 

Flere fræselanceringer

I forbindelse med årsskiftet har Dormer Pramet også frigivet yderligere løsninger i produktprogrammet, og herunder blandt andet det firkantede SNGX11-skær og fræseren SSN11, der er målrettet værktøjsmagerne ligesom producenten lancerer F-geometrien til sit ADMX07-fræseprogram.


Dormer Pramet-programmet er pr. årsskiftet blevet suppleret med yderligere lanceringer.

Det gælder blandt andet det dobbeltsidede, firkantede SNGX11-skær for, som med otte skærhjørner er et økonomisk alternativ til hidtidige løsninger. Det har en stærk hovedæg, med lang levetid og høj processikkerhed, ikke mindst når det gælder hjørnefræsning, fremhæver Dormer Pramet. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Skæret findes i to varianter. M for stål og støbejern, mens MM fortrinsvis anbefales til hårdere skærforløb og derfor anbefales til rustfrit og superlegeringer. Begge kan anvendes til kopifræsning, interpolering, plan- og dykfræsning samt Ramping.

SNGX11 kompletteres af fræseren SSN11, som findes til diameter 32 til 125 millimeter. Alle med indvendige kølekanaler, der har en særlig udformning, for yderligere at sikre processikkerheden ligesom de kan anvendes ved selv lange udhæng, anfører Dormer Pramet.

Sideløbende introduceres også en F-geometri til ADMX07-fræseprogrammet for fin- og mellemfræsning. Fræseren kompletterer M-, FA- og HF-geometrier til henholdsvis let bearbejdning i rustfrit som i lavkulholdige stål.

Spånbryderen er her gjort yderligere positiv med en smal ægforstærkning som sænker vibrationerne og sikre et roligt skærforløb og dermed øger slidstyrke såvel som værtkøjslevetid. ADMX-skæret er et universelt 90 grader-værktøj, som kan anvendes i en række fræseapplikationer, understreger Dormer Pramet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media