Teknovation Logo
robot

 
  • De produktive bor i CoroDrill 360-familien fra Coroamnt leveres i varianterne PM, NM, MM og SM.

Teknovation nr. 1/2020

Produktive CoroDrill-bor

Sandvik Coromant har i produktprogrammet indført en række bor i CoroDrill 860-serien, der kan levere præcis og effektive huller i både støbejern, austenitisk, superaustenitisk, ferritisk og duplex rustfrit stål såvel som superlegeringer (HRSA), titan og Inconel samt i aluminiumlegeringer, magnesium- og kobberbaserede legeringer inklusive bronze.


CoroDrill 360-familie er solide bor, der er udført i et sejt hårdmetal kombineret med applikationstilpassede mikrogeometrier, som forbedrer værktøjets styrke samt drifts- og processikkerhed, fremhæver Sandvik Coromant.

De aktuelt lancerede bor kan således reducere slid, forlænge værktøjslevetiden og øger produktiviteten, påpeges det videre. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De forfinede skærkanter på CoroDrill 860 er med til at reducere skærekræfterne og forbedre spånkontrollen, hvilket giver en kombination af gennembrydningshastighed og præcision, fastslår Global Product Manager James Thorpe, Sandvik Coromant.

Endeligt er spånkanalens form optimeret så spånformen sikrer spånflowet og -afgangen forbedres, fremhæver han videre.

Varianten CoroDrill 860-PM er til lang- og kortspånede ståltyper, som eksempelvis ulegeret stål, stål med lavt kulstofindhold, lavtlegeret stål, højtlegeret stål og stålstøbegods, mensCoroDrill 860-NM er til ikke-jernholdige materialer, som eksempelvis aluminiumlegeringer, magnesium- og kobberbaserede legeringer inklusive bronze. Begge leveres de som standard i diameterområdet 3 til 20 millimeter.

Varianten CoroDrill 860-MM til langspånede, rustfrie stålmaterialer, som eksempelvis austenitisk, superaustenitisk, ferritisk og duplex rustfrit stål, mens CoroDrill 860 –SM til kortspånede, varmebestandige superlegeringer (HRSA), titan og Inconel. Begge leveres de som standard i diameterområdet 3 til 16 millimeter. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik