Teknovation Logo
robot

 
  • Super-Moulds-projketet blev igangsat i januar 2017. I løbet af seminaret vil partnerne bag det 4-årige projekt gøre status på fremskridt og dele viden og indsigter, de har opnået i projektet indtil nu, fremhæver Plastindustrien.

3. december 2019, kl. 07:29 

Seminar om fremtidens sprøjtestøbeforme

Det dansk/schweiziske projektsamarbejde Super-Moulds har som mål er at udvikle fremtidens sprøjtestøbeforme gennem grundforskning. Seminar hos Plastindustrien 21. januar gør status på projektets fremskridt efter tre års arbejde.


Med finansiering opnået gennem Innovationsfonden og det europæiske EUREKA-netværk har en række danske og schweiziske virksomhede som mål sammen at udvikle fremtidens sprøjtestøbeværktøj med forbedrede overfladeegenskaber.

Det sker i projektet Super-Moulds, der bygger ovenpå det tidligere Eurostar-projekt E7412 Super-Slip, og handler nærmere bestemt om grundforskning i formoverfladers betydning for afformningstiden i sprøjtestøbeprocessen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I forbindelse med, at projektet går ind i det fjerde og sidst år, inviterer Plastindustrien nu til et seminar med flere projektdeltagere på oplægsholderlisten herunder repræsentanter fra GF Machining Solutions, Teknologisk Institut og Michael Lundbech A/S.

Arrangementet finder sted 21. januar i Industriens Hus i København.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media