Teknovation Logo
robot

 
  • Lærlingeindsatsens fokus er flyttet fra "vi tror" til "vi ved", og det er påvist, at der i de kommende 12 måneder er 369 åbne praktikpladser blandt undersøgelsens deltagende virksomheder, som nu vil blive synliggjort, oplyser konsulent i Lærlingeindsatsen i DI, Adam Knox Martin.

19. november 2019, kl. 14:26 

Lærlingeindsatsen er styrket

Fremstillingsindustriens Lærlingeindsats har gennemført en analyse blandt 530 medlemmer i lærepladsnetværket. Det har synliggjort 369 åbne praktikpladser som nu formidles til direkte til de erhvervsskoler, som ligger i nærheden af virksomheder med ledige pladser.


I Fremstillingsindustriens Lærlingeindsats råder man nu over et realistisk forecast på efterspørgslen af lærlinge. En aktuel undersøgelse viser, at der vil være 369 åbne praktikpladser inden for de næste 12 måneder, fortæller konsulent i Lærlingeindsatsen i DI, Adam Knox Martin.

Lærlingeindsatsen ved fra resultaterne også, hvor i landet, og på hvilke virksomheder, at der er muligheder.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Lærlingeindsatsen kan nu, i forlængelse af besvarelsen af spørgeskemaet, automatisk formidle de åbne praktikpladser direkte til de erhvervsskoler, som ligger i nærheden af virksomheden.

Ved at de åbne praktikpladser er kommet på Danmarkskortet håber man, at endnu flere virksomheder kommer til at uddanne smede, industriteknikere, automatikteknikere eller værktøjsmagere i de kommende år.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik