Teknovation Logo
robot

 
  • DMG MORI AG modtog BME Innovation Award 2019 inden for kategorien digital transformation ved overrækkelsen i Berlin af fra venstre BME´s direktør dr. Silvius Grobosch, som flankerer Tanju Durmaz, der er Head of Corporate Purchasing Strategy ved DMG MORI og chefindkøber Timo Rickermann, DMG MORI. Til højre flankeres de af dr. Michael Nießen, der er medlem af prisjuryen.

14. november 2019, kl. 07:18 

BME Innovation Award til DMG MORI

Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf & Logistik, BME, har kåret DMG MORI AG, Bielefeld, som vinder af BME Innovation Award 2019 inden for digital transformation.


Ved årets uddeling af BME Innovation Award var tæt ved 2.000 gæster samlet i Berlin.

Heriblandt også repræsentanter fra DMG MORI AG´s indkøbsafdeling, der blev kaldt på scenen for at modtage BME Innovation Award inden for digital transformation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


DMG MORI´s globale indkøbsstrategi har gennemgået en digital transformation, og fremstår i dag som en innovativ faktor for koncernen, hvad enten det gælder indkøb på de tyske værker, eller til til de tilsvarende ved hovedfabrikkerne i Japan såvel som andre fabrikker i blandt andet USA, Italien og Schweiz.

Og netop denne globale og digitale matrix for organisationen har imponeret prisjuryen, blev det understreget ved overrækkelsen, hvor man også pegede på den høje grad af integrerede IT-løsninger mellem alle parter, der via Internet også kan involvere slutkunder, ikke mindst i tilfælde med After Sales-ydelser.

BME understregede ved overrækkelsen også, at man har noteret, at ambitionerne med yderligere automatisering og digitalisering har høj prioritet for værktøjsmaskinfabrikanten.

Man ser således, at hos DMG MORI følges innovation og digitalisering hånd-i-hånd.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik