Teknovation Logo
robot

 
  • Zoller on Tour-bussen kører i år i Danmark den 4. til 7. november.

10. oktober 2019, kl. 08:16 

Zoller på tur 4. til 7. november

Zollers tour-bus kører i år i Danmark 4. til 7. november, og medbringer flere af producentens løsninger til forindstilling, opmåling og værktøjsstyring, i form af Smile Pilot 1.0 og Venturion Pilot 3.0.


Zollers danske repræsentant, KJV A/S, har lagt an til adskillige stop rundt omkring i landet, hvor man inviterer interesserede til to timers inspiration, i forbindelse med årets rundtur.

Med i tour-bussen er Zoller-løsningerne Smile Pilot 1.0 og Venturion Pilot 3.0 ligesom firmaet også gerne fortæller om det øvrige program inden for forindstilling, opmåling og værktøjsstyring.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at vise udstyret frem, så er en af grundidéerne med rundturen, at prøve at de interesserede selv kan prøve at arbejde med Zoller-teknologien og måle med egne værktøjsløsninger ude ved virksomhederne.

Er man interesseret i at besøge et stop på turen, eller måske endda at få bussen forbi ens egen virksomhed, så er der mulighed for at man komme med på ruten frem til 18. oktober. Man kan også frem til datoen tilmelde sig det arrangement, der kommer tættest på iøvrigt, oplyser produktspecialist Hans Jørgen Piepgräss, KJV.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik