Teknovation Logo
robot

 
  • DMG MORI har i forbindelse med EMO 2019 udviklet en App, der præsenterer alle messestandens elementer.

9. september 2019, kl. 08:57 

10.000 kvadratmeter lanceres i App

DMG MORI er igen alene i Hal 2 på årets metalbearbejdningsmesse i Hannover, når det går løs 16. til 21. september. På mere end 10.000 kvadratmeter fremvises repræsentanter fra hele maskinprogrammet, og heriblandt 20 kørende fuldautomatiserede celler. For dem, der vil have overblikket er der netop frigivet en DMG MORI EMO App.


Det kan være sin sag at finde rundt på EMO 2019-messen, der er verdens største metalbearbejdningsmesse, og i år bliver større end nogensinde før. Måske derfor har DMG MORI sikret sig "egen hal", idet man fylder hele Hal 2 ud, og dermed er messens absolut største udstiller.

Det har producenten gjort igennem nogle år, og måske begynder det også her, at knibe med overblikket. I hvert fald har man i år lanceret en præsentation af alle aktiviteter på standen i EMO-perioden, 16. til 21. september, med DMG MORI EMO App.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Her præsenteres de 45 kørende CNC-maskiner, der repræsenterer det meste af produktprogrammet, og blandt andet omfatter 29 opstillinger i egentlige celler samt mere end 30 fuldt digitaliserede maskiner, så man kan følge dem på App´en i realtid, også selv om man ikke er på standen.

App´en præsenterer også Lasertec-byggerækkerne i flere kørende Additive Manufacturing-opstillinger, der vil være på plads på messen ligesom en række af de øvrige digitale værktøjsløsninger gennemgåes.

Alt sammen for at de besøgende hjemmefra kan planlægge deres besøg på standen, og finde direkte derhen, hvor det er vigtigst at komme, understreger DMG MORI. Samtidig fastslår det danske salgs- og serviceselskab, DMG MORI Denmark, at man er på standen i hele messeperioden, og gerne giver en rundvisning for de danske besøgende. Hvis det ønskes, så kan man forhåndsreservere turen rundt på standen ved at henvende sig til firmaet forud for messen.

DMG MORI EMO App´en er gratis og findes dér, hvor man plejer at finde sine Apps til ens egen Smartphone eller Tablet.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik