Teknovation Logo
robot

 
  • Hele det aktuelle nummer af Teknovation handler om den kommende EMO 2019-messe i Hannover.

6. september 2019, kl. 12:31 

EMO 2019-messen i fokus

teknovationNr. 12 - 2019   Den 16.til 21. september er de førende udbydere af fortrinsvis spåntagende metalbearbejdningsteknologi på plads i Hannover. Seneste udgave, som udkommer mandag, behandler en række af de løsninger, som kan ses på EMO 2019. Online-avisen kan ses nu.


Så er seneste udgave trykt og afleveret til distributørerne, så avisen kan være ude hos læserne mandag. Allerede nu kan man se hele udgaven i online-versionen, og her læse om forhåndstilkendegivelserne fra arrangører og udstillere, der byder inden for til den mest omfangsrige EMO-messe nogensinde.

EMO 2019 ventes at samle op imod 160.000 besøgende beslutningstagere fra hele verden på det enorme messeareal, hvor der er lagt an til et netto-udstillingsareal på rekordstore 181.000 kvadratmeter, og mere end 2.200 udstillende producenter inden for fortrinsvis spåntagende metalbearbejdningsmaskiner, værktøj og øvrigt teknologi.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Cirka hver fjerde besøgende kommer fra lande uden for Europa, og samlet er mere end halvdelen af de besøgende fra nationer uden for Tyskland. Det internationale islæt er derfor markant i messeperioden 16. til 21. september nøjagtigt som det også slår igennem blandt de udstillende virksomheder, hvor stadig flere producenter fra Asien er kommet med.

Og Danmark er også godt med. Ud over otte konkrete danske udstillere, så er der også talrige stande med dansk repræsentation, der naturligt tager imod de ventede mere end 2.000 besøgende beslutningstagere. Det placerer traditionelt Danmark lige uden for top ti blandt besøgerlandene, hvor Sverige lige kan "snige" sig inden for med cirka 3.000 besøgende.

Alt sammen kan man forberede sig til på de i alt 72 sider, hvor der også er artikler om vækstforventninger hos Niebuhr, der investerer for 55 millioner kroner i år, og heraf i flere af de maskiner, som vises i Hannover, ligesom Madsen Maskinteknik fra Hjørring portrætteres, da firmaet har investeret i morgendagens teknologi, i form af et DMG MORI CMX70U-center, der også er med når det går løs i Hannover,. Endeligt er der en større reportage fra Mazaks aktuelle leverance af den første Integrex i500 i Nordeuropa, der nu er på plads hos Lind Jensen Maskinfabrik med meget mere.

Læs online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik