Teknovation Logo
robot

 
  • UR´s regionale salgsdirektør Stu Shepherd (i lyseblå Polo-shirt) glæder sig over samarbejdet med Phillips om salget af de kombinerede UR- og Haas-løsninger i 12 stater i USA.

15. august 2019, kl. 12:01 

UR-succes med USA-samarbejdspartner

Universal Robots, UR, melder om succes med eksport af samarbejdende robotter til Haas´ CNC-værktøjsmaskiner, som Odense-producenten samarbejder med distributøren af i 12 amerikanske stater, og allerede har rundet 1.000 fælles installationer.


Materialefødning og emneudtagning af CNC-maskiner er trivielt arbejde, som maskinvfabrikker i blandt andet USA har svært ved at rekruttere medarbejdere til.

Derfor stiger efterspørgslen efter samarbejdende robotter, der kan klare dette arbejde, i disse år. En distributionsaftale mellem UR og Phillips Corporation vil nu fremme samkøring af UR’s cobotter og Haas CNC-maskiner, i de 12 amerikanske stater, hvor Phillips er distributør for Haas Automation, oplyser UR. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Phillips er i forvejen verdens største Haas-forhandler, og har allerede solgt mere end 1.000 UR-cobotter, som arbejder sammen med Haas’ CNC-maskiner, fortæller UR´s regionale salgsdirektør Stu Shepherd, som ser en fordel for de amerikanske produktionsvirksomheder, fordi det hos én partner hjælper dem med at løse udfordringer med arbejdskraft og blive ved med at være konkurrencedygtige. Således forventer han, at partnerskabet med Phillips vil øge salget af cobotter i metalsektoren i USA:

“Der er et kæmpestort potentiale både for at opgradere eksisterende anlæg med UR cobotter og for at komme ind hos nye kunder med færdige løsninger,” siger kommerciel direktør hos Phillips Michael Garner, som også er formand for Haas Automations nordamerikanske distributørråd.

”Vi oplever en stor efterspørgsel efter cobotter, både på grund af manglen på arbejdskraft, men også fordi der er brug for fleksible automatiseringsværktøjer, der kan operere uden sikkerhedsbure,” tilføjer Michael Garner, der fremhæver den brugervenlige programmering og tovejskommunikationen mellem cobot og CNC ved hjælp af VersaBuilt-software.

Den hurtige samkøring betyder også en kort tilbagebetalingstid – typisk på under et år og nogle gange helt ned til seks måneder, fremhæver han videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik